U wilt een stijlvolle en unieke tattoo laten zetten? Kies dan voor Inkspiration.

Tattoo laten zetten volgens strikt hygiënische normen
Uw leven lang genieten van een mooie tattoo

Als u uw tattoo laat zetten bij Inkspiration in Tessenderlo, dan kan u zeker zijn van een hygiënische omgeving. Er wordt gestreefd naar maximale netheid en hygiëne. De shop is heel licht ingericht en ingevuld met een combinatie van kleuren en wit. Zo voelt u zich meteen volledig op uw gemak wanneer u in de zaak binnen komt.

Specialiteiten

Bij Inkspiration kunt u niet enkel terecht om een nieuwe tattoo te laten zetten te Tessenderlo want men is tevens gespecialiseerd in cover-up tattoos. Ook het ontwerpen van een unieke tattoo behoort tot de opties. Teksten behoren tot de ultieme specialisatie van zaakvoerster Rebecca. Hebt u een specifiek idee? Aarzel dan niet om dit voor te leggen en er wordt dan gewerkt aan uw droomtattoo.

Permanente make-up

Inkspiration is ook uw ideale partner om permanente make-up te plaatsen. Wenkbrauwen, ogen, lippen, ... alles wordt voorzien van een definitief laagje make-up zodat u dit nooit meer moet bijwerken. Ook hiervoor behaalde men de nodige certificaten.

Hebt u vragen over het plaatsen of bijwerken van een tattoo? Is het uw “eerste keer” en wilt u weten waar u aan toe bent? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak en u krijgt alle nodige informatie. U kunt daarna nog steeds zelf beslissen of u de tattoo al dan niet wilt laten plaatsen.

Heeft u een vraag?

Contact