U wilt een stijlvolle en unieke tattoo laten zetten? Kies dan voor Inkspiration.

Tattoo zorgvuldig laten bijwerken
De tand des tijds verslaan

Bij tattooshop Inkspiration kunt u terecht voor het ontwerpen en het laten zetten van een tattoo, maar ook om uw tattoo te laten bijwerken in het salon te Tessenderlo. Is uw tattoo te veel vervaagd of zitten er witte plekjes in? Of vindt u dat het uw tattoo aan diepgang en/of details ontbreekt? Dan is een bijwerking zeker aan te raden. U kunt ook opteren voor een cover up, die volledig de oude tattoo bedekt.

Details

Elke tattoo wordt door Inkspiration met passie en liefde voor het vak bijgewerkt of geplaatst. Op die manier komt u tot een schitterend resultaat. Door de tijd kunnen sommige details vervagen of zelfs verdwijnen. Een bijwerking kan dit probleem perfect verhelpen.

Contact

Omdat u niet dagelijks een tattoo laat plaatsen, is het belangrijk vooraf goed te bespreken wat u wenst. Ook wanneer u een tattoo wilt laten bijwerken te Tessenderlo, neemt men bij Inkspiration voldoende tijd om alle wensen zorgvuldig te bespreken. Maak dus gerust een afspraak en samen zorgt men voor een schitterend resultaat. Check de openingsuren en kies zelf een tijdstip dat voor u het beste past om langs te komen.

Heeft u een vraag?

Contact