U wilt een stijlvolle en unieke tattoo laten zetten? Kies dan voor Inkspiration.

Fijne tattoo met sublieme afwerking
Ongeziene stijl

Wilt u graag een fijne tattoo laten zetten in een professionele tattooshop regio Tessenderlo? Dan bent u bij Inkspiration aan het juiste adres. Na zes jaar training in de sector heeft Rebecca haar persoonlijke stijl verfijnd tot perfectie. Als u bij Inkspiration uw tattoo laat plaatsen, dan krijgt u gegarandeerd het totaalplaatje dat u in uw hoofd heeft.

Heel het lichaam of kleinere delen

U kunt opteren voor een tattoo die heel uw rug, buik, benen of schouders en gezicht bedekt. Houdt u het liever bescheiden of wenst u een fijne tattoo te Tessenderlo die zich op een intieme plaats bevindt? Ook dan kunt u vrijblijvend langskomen voor meer info. Er wordt samen met u bekeken wat u exact wenst en op welke manier de tattoo het best kan geplaatst worden.

Diverse technieken

Er worden tal van diverse technieken gebruikt om tattoos te plaatsen. Of u nu een old-school tattoo, een cover up of een fijne tattoo wenst, bij Inspiration gaat men voor de ultieme perfectie. U kunt tevens uw bestaande tattoo die verkleurd of vervaagd is laten bijwerken. Ook voor het volledig weglaseren kunt u hier terecht. Maak snel een afspraak voor advies op maat.

Heeft u een vraag?

Contact