U wilt een stijlvolle en unieke tattoo laten zetten? Kies dan voor Inkspiration.

Cover up tattoo bedekt uw oude tattoo
Laat die naam of tekening vakkundig wegwerken

Hebt u destijds een tattoo laten plaatsen die u nu niet meer mooi vindt? Bent u inmiddels bij een andere partner maar staat de naam van uw vorige levensgezel nog steeds op uw lichaam? Dan kunt u met een cover up tattoo van Inkspiration in Tessenderlo die oude tattoo volledig bedekken.

Diverse mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden voor cover-up tattoos. Door de zes jaar lange training is Inkspiration gespecialiseerd in het zorgvuldig wegwerken van oude tattoos. De mogelijkheden hierbij zijn relatief groot dankzij de creatieve geest van de zaakvoerster. Wilt u aanpassingen aan uw tattoo, maar geen volledige cover-up tattoo? Ook daarvoor kunt u bij Inkspiration terecht.

Weglaseren oude tattoo

Bij Inkspiration kunt u ook terecht voor het weglaseren van een tattoo aan de hand van Yag-lasering. De prijs hiervan wordt bepaald op basis van het aantal shots die nodig zijn. Neem vrijblijvend contact op en u wordt vakkundig geholpen. De laser techniek is vaak ideaal voor wie geen voorkeur heeft voor een cover up tattoo te Tessenderlo.

Inkspiration is gespecialiseerd in het plaatsen van unieke tattoos op maat van uw wensen. Maak een afspraak en kom uw wensen bespreken om tot een prachtige en volledig gepersonaliseerde tattoo te komen.

Heeft u een vraag?

Contact