Contact

“Bij tattooshop Inkspiration in Tessenderlo bent u altijd zeker van een steriele omgeving.”

 Laat Inkspiration uw tattoo zetten in Tessenderlo 

Inkspiration is een tattooshop in Tessenderlo waar u langs kan komen om een tattoo te laten zetten of uw bestaande tattoo te laten bijwerken. Bij mij bent u verzekerd van een professioneel gezette tattoo waar u een leven lang van kan genieten.

 Mijn tattooshop

Als u uw tattoo laat zetten bij Inkspiration in Tessenderlo, dan kan u zeker zijn van een hygiënische omgeving. Ik streef naar 100% properheid in huis, zoals het elke professionele tattoo-artiest betaamt. Mijn shop is heel licht ingericht en ingevuld met een combinatie van kleur en wit. Zo zorg ik voor een interieur waar u zich op uw gemak voelt.

Mijn specialiteiten

Bij mij kan u niet enkel terecht om een tattoo te laten zetten: ik ben ook gespecialiseerd in cover-up tattoos. Bovendien kan u mij ook om hulp vragen voor het ontwerpen van een unieke tattoo. Mijn tattoos zijn altijd verfijnd en gedetailleerd: mijn sterkste punt is dan ook het tatoeëren van teksten. Heeft u een specifiek idee? Aarzel dan niet om het aan mij te vragen: samen werken wij aan uw droomtattoo!

Permanente Make-up

Ook voor permanente make-up kan u bij ons terecht. Wenkbrauwen, ogen, lippen,.. Wij werken altijd uiterst hygïenisch en beschikken over de nodige getuigschriften om dit te doen. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

 

Contacteer ons!
013 22 00 97 013 22 00 97