Contact

Inkspiration is hét adres voor een unieke tattoo.”

Wilt u een unieke tattoo laten ontwerpen? Inkspiration in Tessenderlo werkt samen met u aan uw droomtattoo!

Wilt u graag een tattoo laten zetten, maar houdt u niet van de standaardontwerpen? Voor een unieke tattoo kan u terecht bij tattooshop Inkspiration. Bij mij kan u een tattoo laten ontwerpen die volledig past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Heeft u al een idee, maar heeft dit nog uitwerking nodig? Geen probleem. Ik verfijn met veel plezier uw idee tot een originele tattoo waar u een leven lang plezier aan zal beleven. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie over het laten ontwerpen van een tattoo.

Stijl

Gedurende mijn zes jaar training heb ik een heel eigen en persoonlijke stijl ontwikkeld. Ik haal mijn trots voornamelijk uit mijn gedetailleerde afwerking. Wat zijn mijn specialiteiten?

  • teksten
  • fijne lijnen
  • sugar skull
  • flower design
  • old-school designs (traditioneel)

Ik bied echter nog veel meer tatoeagediensten aan. Zo kan u eveneens bij mij terecht voor de deskundige plaatsing van een cover-up tattoo of voor het bijwerken van uw huidige tattoo. Bent u op zoek naar een deskundige tatoeëerder die niet bang is voor een uitdaging? Dan moet u bij Inkspiration zijn! Contacteer mij om uw tattoo te laten ontwerpen of een vrijblijvende afspraak te boeken.

Contacteer ons!
013 22 00 97 013 22 00 97