Contact

“Ik zorg voor een stijlvolle cover-up tattoo die volledig naar uw wens ontworpen wordt.”

Nieuw: Tattoos weglaseren a.d.h.v YAG-laseren

Bij Inkspiration kan u nu ook terecht wanneer u uw tattoo wilt weglaseren, aan de hand van Yag-lasering. De prijs hiervan wordt bepaald op basis van het aantal shots die nodig zijn. Contacteer me of maak en afspraak, en ik help u zeker verder! 

Cover-up tattoo bij Inkspiration

Heeft u ooit een tattoo laten zetten, maar vindt u hem niet meer mooi? Of heeft u in een vlaag van verliefdheid de naam van een vorige partner laten zetten en is dit nu niet meer van toepassing? Dit zijn scenario's die jammer genoeg regelmatig voorkomen. Gelukkig heeft tattooshop Inkspiration hier een oplossing voor.

Er zijn veel mogelijkheden voor cover-up tattoos

Door mijn zes jaar lange training ben ik gespecialiseerd op het gebied van cover-up tattoos. Bij het plaatsen van een cover-up tattoo ontwerp ik een nieuwe tattoo die de oude bedekt. De mogelijkheden hierbij zijn relatief groot dankzij mijn creatieve geest en ervaring.

Wilt u aanpassingen aan uw tattoo, maar geen volledige cover-up tattoo? Ook daarvoor kan u bij mij terecht: ik ben gespecialiseerd in het bijwerken van tatoeages die onder andere meer diepgang en details kunnen gebruiken.

Heeft u behoefte aan een professionele cover-up tattoo? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een afspraak. We bekijken samen uw huidige tattoo, zodat we kunnen brainstormen over een nieuw design. Tot snel!

 

Contacteer ons!
013 22 00 97 013 22 00 97